0
Fudbal

KORONA UZDRMALA BALKAN: Fudbalski savez razmatra da se derbi igra pred praznim tribinama!?

Objavljeno: 26.02.20 u 14:11

Derbi koji se igra naredne nedelje mogao bi da se odigra pred praznim tribinama razmatra Fudbalski savez.

Hrvatski fudbalski savez razmatra da povuče isti potez kao Serija A i FS Italije, te da se utakmice nacionalnog prvenstva igraju pred praznim tribinama. Informacija koja se pojavila u hrvatskim medijima jeste da se hrvatska žrtva koronavirusa zarazila na meču između Atalante i Valensije nakon čega se vratio kući.

KORONA PROTIV EURO 2020: Neizvesnost raste, oglasili su se iz UEFA!

24sata‘ piše da tamošnji savez strahuje od novih slučajeva virusa, a to bi sigurno dovelo do zatvaranja stadiona i zabrane okupljanja na javnim mestima.

VLADIMIR MICOV: Korona virus? Šta smo mi Srbi preživeli, ovo je smešno!

Odluka je na sektoru civilne zaštite, ukoliko se odluči da je veliki rizik, derbi između Hajduka i Dinama igrao 4. marta bez navijača.

UZELO JE OZBILJNOG MAHA: Koronavirus odlaže i Evroligu?! (FOTO)

– Kad su u pitanju utakmice ili veći koncerti, mišljenja smo da se ne može generalizovati i ne bi bilo dobro da se zabrane takva događanja, ali da se na osnovu epidemiološke slike i opasnosti, za svaki takav događaj mora se odlučiti hoće li biti događaj održan ili neće – naglašava ministar zdravlja Vili Beroš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter