4
Domaći fudbal

DEJAN STANKOVIĆ: Ne može stalno da bude kako mi želimo!

Objavljeno: 26.02.20 u 16:20

Strateg crveno-belih Dejan Stanković nije bio nezadovoljan igrom svog tima u Inđiji, slab rezultat vidi u očajnom stanju terena.

Nije uspela Crvena zvezda da sa tri vezana trijumfa uđe u ‘večiti derbi’. Stala je u sremskoj ravnici na terenu Inđije. Na kraju 1:1, bod nezadovoljava, ali igra ‘da’, bar tako kaže trener crveno-belih Dejan Stanković.

– Ne može stalno da bude kako mi želimo, videli ste teren, probali smo da igramo. Nije pao drugi gol, dali smo maksimum. Ako se ovako budemo borili na derbiju, ne plašim se – kratko je posle meča dao komentar za ‘Arenu sport’, Dejan Stanković.

Sa druge strane zadovoljstvo nije krio trener Inđije, Aleksandar Janjić.

– Veliki bod za nas. Odigrali smo dobar meč protiv lidera prvenstva. Idemo dalje, sledi nam borba za opstanak, protiv koga god da igramo, mi smo autsajder – rekao je Janjić.

Superliga Srbije nastavlja se već u nedelju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Indjija-Crvena zvezda 1:1 (Krasić 36’ – Ben 75’)

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

4 Komentara

  1. Zamislite, koji izgovor! Kao ne valja teren! Ispada da igračima Zvezde nije bio isti teren kao i Inđiji! Stankoviću, večeras su utakmice u Ligi Šampiona, pa pogledaj kako igraju zadnji vezni i štoperi u bilo kojoj utakmici LŠ! Od toga sve počinje! Ovi naši zadnji vezni i štoperi su igrali jednako kao i u pogubnoj eri Milojevića, kada smo u grupnoj fazi LŠ služili kao topovsko meso! Druga stvar, pogledaj igru bekova i njihovo kretanje u ofanzivi i defanzivi! Zašto ti igra fizički inferiorni 33-godišnji Ben, koji je imao 5 natrag vraćenih lopti i 9 pogrešnih dodavanja! On samo služi da neuspešno izvodi slobodne udarce i kornere! Dosta nam je njegove alibi igre! Gde su njegovi prodori?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter