0
Domaći fudbal

ODLUČENO: Zvezda protiv Danaca na krovu Tržnog centra!

Objavljeno: 25.02.20 u 15:45

Izabranici Slavoljuba Đorđevića koji beleže sjajne rezultate na međunarodnoj sceni i koji su se plasirali u osminu finala najelitnijeg juniorskog takmičenja, odmeriće snage sa danskim Midtjilandom 4. marta u 16 časova na stadionu FK Voždovac.

Nakon što su crveno-beli omladinci prošli grupu u kojoj su bili sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom, sa 11 osvojenih bodova, a potom i eliminisali Šerif u plej-ofu Lige šampiona za mlade – ostvarili su plasman među 16 najboljih juniorskih ekipa u Evropi.

– Osnovni razlog što smo doneli tu odluku je činjenica da stadion na Voždovcu ima veštačku podlogu. Naši omladinci treniraju iza juga Marakane na takvoj površini i logično je da tu igraju utakmice. Jednostavno je tako najbolje za igrače i gledali smo da oni budu najzadovoljniji. Na stadionu Voždovca se osećamo kao kod kuće. Zaista smo svaki put bili dobro ugošćeni i zadovoljstvo nam je da tu igramo utakmice najelitnijeg juniorskog takmičenja. Uz to, imamo i niz dobrih rezultata na tom stadionu, ostvarili smo dve pobede i remi i verujemo da će se ta tradicija nastaviti i u eliminacionoj fazi takmičenja – obrazložio je glavni trener naše fabrike talenata Nikola Jelić.

Na žrebu u Nionu odlučeno je da će Crvena zvezda dočekati Midtjiland u osmini finala, a taj meč biće odigran 4. marta od 16 časova na stadionu FK Voždovac. Puleni Slavoljuba Đorđevića su saznali i potencijalne rivale u nastavku takmičenja, pa će Radulović, Lukić, Burmaz i društvo u slučaju eliminacije danskog tima, kao domaćini dočekati boljeg iz meča Ajaks – Atletiko Madrid (17. ili 18. mart).

Završni turnir se igra u Nionu u periodu od 17. do 20. aprila.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter