0
Evrokupovi

MAURISIO SARI: Liga šampiona je san, ali ima boljih timova od Juventusa

Objavljeno: 25.02.20 u 22:08

Trener Juventusa istakao je uoči duela protiv Olimpika u Lionu da on i njegovi igrači sanjaju trofej Lige šampiona, ali da nisu prvi favoriti za taj poduhvat.

Maurisio Sari je istakao da ima dosta timova koji imaju veći kvalitet od ‘stare dame’.

– U Italiji osećamo obavezu da pobedimo sve utakmice. U Evropi postoje timovi sa većom snagom od naše. Mi smo među 10-12 ekipa koji ciljaju istu metu. Liga šampiona je san. Osećam veću odgovornost u prvenstvu jer imamo obavezu da osvojimo Seriju A. Pre dvadeset godina smo bili lideri kao zamnja, ali u međuvremenu nas je preteklo nekoliko fudbalskih nacija. Budući da je u pitanju san, imamo tu sreću što ga još možemo ostvariti. Ako budemo uspeli u tome, biće prava ekstaza – izjavio je Sari.

On se dotakao i koronavirusa, koji potresa ne samo Italiju, nego i sve veći broj država u Evropi, između ostalih u Francusku.

– To je evropski problem, ne samo italijanski. Ima dosta pozitivnih stvari, napravili smo 3.500 testiranja, vi samo 300, a broj pozitivnih rezultata je sličan. Verujem da naši navijači imaju prava da budu ovde i prisustvuju utakmici. Jasno je da postoji problem koji vlasti prvo moraju da zaustave, a poto i da rešavaju – istakao je Sari.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter