0
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen

URNEBESNO: Kviz FS Srbije, učesnici su bili Tadić i ‘SMS’,  napadač Ajaksa nije znao 12 superligaša, a Sergej iznenadio odgovorom šta nosi na plažu (VIDEO)

Objavljeno: 23.02.20 u 17:47

FS Srbije napravio je kviz pod nazivom ‘Navijaj za Srbiju’, a prvi učesnici bili su naši reprezentativci Dušan Tadić i Sergej Milinković-Savić.

Oni su se nadmetali u licitiranju i pohađanju različitih pojmova, a program je vodio fristajler i jutjuber Nikola Milošević, poznat po nadimku „Djotafreestyle“. Vreme za odgovor bilo je 30 sekundi, a prvo je Dušan Tadić trebalo da navede 12 klubova Superlige Srbije što nije uspeo pa je bod dobio ‘SMS’. As Lacija kasnije nije umeo da dostigne broj 20 gradova Srbije većih od 80 hiljada stanovnika i bilo je 1:1.

Na redu su došli domaći filmovi, Tadić nije uspeo da navede pet filmova koliko je licitirao, pa je Sergej bio siguran da može da nabroji 15 sportova za 30 sekundi. Nije uspeo ni as Lacija, pa je opet rezultat bio izjednačen – 2:2.

Usledilo je lakše pitanje, koliko stvari nose na plažu. Tadić je rekao 10, Sergej je bio ubeđen da može 11 stvari da navede. Krenuo je:

– Kačket, naočare, peškir, šorts, papuče, ranac, telefon, punjač, voda, krema, slušalice.

Voditelj je tražio bar još jednu stvar, a Sergej je ispalio:

– Devojka! – rekao je Sergej, pa su svi u studiju popadali od smeha. Ali, i to se računalo pa je pobedio sa 3:2.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter