2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

TRLJA IM SO NA RANU – PRVI ČOVEK TSC: Igrali smo u rezervnom sastavu, a o penalu…

Objavljeno: 23.02.20 u 13:14

Prvi čovek TSC-a Janoš Žemberi stavio je so na ranu navijačima Partizana današnjom izjavom.

Dan nakon meča u kome je u Senti Partizan gostovao TSC-u iz Bačke Topole (1:1) usledile su nove reakcije u javnosti koje ‘dodatno bole’ navijače Partizana. Iz Partizana su istakli da je domaćin bolje adaptiran na loš teren, a Žemberi je ukazao na jedan zanimljiv detalj.

Bod, izboren sa gotovo rezervnim sastavom, nosi ogromnu težinu u sebi. Nedostajala su nam petorica fudbalera u poslednjoj liniji, upražnjeno mesto morao je čak da popunjava jedan od napadača. Posle svega, ne mogu da se otmem utisku – zaslužili smo pobedu – poručio je predsednik TSC-a, a prenosi Žurnal.

Upitan je da prokomentariše i jedanaesterac u 91. minutu iz koga je Partizan izjednačio.

– Neka taj detalj ostane u domenu procene sudija. Ne bih širio priču… Često nam se dešavaju ovakvi slučajevi, da gubimo bodove u poslednjim minutima. Utakmica je završena kad sudija svira kraj. Žao mi je što dobru igru nismo krunisali pobedom, međutim, i ovako je dobro. Pokazali smo da TSC ima snage za borbu sa najboljima – istakao je Žemberi.

FOTO: FK Partizan

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter