0
Domaći fudbal

FOTO; Screenshot

KOSANOVIĆ OBJASNIO ZBOG ČEGA JE OTIŠAO: Imam nekih poslova kod kuće!

Objavljeno: 23.02.20 u 16:40

Na iznenađenje mnogih Radnički iz Niša juče je promenio trenera, iako je pobedio Čukarički 2:0, Milorad Kosanović napustio je ‘Čair’.

Razlog za odlazak iskusnog stručnjaka je odluka Disciplinske komisije FS Srbije da mu ne smanji tromesečnu kaznu dobijenu poslednjeg dana decembra kada je imao verbalni sukob sa klogeom iz Javora Igorom Bondžulićem. Miloradu Kosanoviću ostalo je još četiri meča suspenzije, te je on odlučio da napusti Niš.

– Nisu mi usvojili žalbu. Još četiri utakmice ne mogu da vodim tim, ne mogu da sedim na klupi, ne mogu ništa. Ima tu nekih stvari od kojih mnoge nisu u redu i nisu korektne. Korektnije je da se sklonim, da ne smetatm nikome. Umorio sam se od tih gluposti i tih ljudi koji misle da mogu sve, a ne znaju ništa. A imam i nekih poslova kući – rekao je Kosanović u izjavi za ‘Južne vesti’.

Radnički se pobedom nad ‘brđanima’ vratio u borbu za Evropu, a Milorad Kosanović kaže da ne želi da smeta.

– Radnički je ušao u sigurnu zonu, igra plej-of sigurno, a ima i mogućnost da u preostalih petnaestak utakmica izbori plasman u Evropu, pa što bih ja da smetam. Za mene je čistije da ja to lepo ostavim na miru u ovom momentu, imaju vremena svi da razmisle i da gledaju šta će da urade, a ja im naravno želim sve najbolje. Ja sam ovde proveo lepih, prijatnih šest meseci i guramo mi to dobro, iako smo ponovo promenili skoro ceo tim.

Milorada Kosanovića na klupi Radničkog zameniće Radoslav Batak, nekadašnji trner Vojvodine.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter