2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda / Nikola Mitić

HOTSPORT SAZNAJE: Još jedan bundesligaš na ‘Marakani’, u čijem je ‘tefteru’ završio kapiten Crvene zvezde?!

Objavljeno: 23.02.20 u 11:00

Izvidnica člana Bundeslige u nekoliko prethodnih mečeva prati igrača Crvene zvezde, a najavljen je i dolazak na derbi naredne nedelje.

Dobar učinak u jesenjem delu sezone i interesovanje Štutgarta zaintrigiralo je još jedan klub, te se po saznanjima HotSporta Milan Borjan našao i u ‘tefteru’ Šalkea. S obzirom da će golman Aleksander Nubel od leta pristupiti Bajernu iz Minhena klub je već prionuo traženju zamene, a jedna od mogućnosti jeste i dovođenje Milana Borjana.

JUNAK VEČERI: Milan Borjan upisao jubilej!

Šestoplasirani tim Bundeslige je u svom Gelzenkirhenu juče poražen od Lajpciga rezultatom 5:0. Treneri i skauti kluba su sinoć po četvrti put gledali  Borjana, a u meču sa Vojvodinom čuvar mreže Crvene zvezde imao je par sigurnih intervencija u kojima je pokazao sigurnost. On je takođe uspeo da sačuva svoju mrežu po 12. put na 22 prvenstvena meča.

STIGLA JE REAKCIJA BUNDESLIGE: Golmanu Šalkea četiri meča pauze i novčana kazna.

U Ligi šampiona je prethodne jeseni bio jedan od najuspešnijih golmana po broju odbrana. Odbio je ponudu iz Saudijske Arabije i Amirata, ostaje da se vidi hoće li u letnjem prelaznom roku nemački tim povući konkretne poteze.

Predstavnici Šalkea biće gosti i na duelu protiv Partizana 1. marta. Tada će se ponovo na licu mesta uveriti u kvalitete odličnog golmana.

FOTO: FK Crvena zvezda / Nikola Mitić

0
0

2 Komentara

  1. jos jedan … u RUPI (koja crna marakana), to znaci: pljacka NARODA se nastavlja … po medijima i saopstenjima iz RUPE … ONI sve zivo za velike novce ( prodaju za 5 miliona ER-a pa posle 6 meseci tog istog kupuju za 500 hiljada … koja matematika !?) prodadose … zahvaljujuci ljudima u i oko zvezde i zvezdi, NAROD SVE BOLJE ZIVI… ko (NE)veruje neka (NE)veruje … ALI to je istina. ko je sledeci od igraca … naravno i klubova koji ce u RUPU doci, da ove preplacene a zadovoljne (i ako ni na klupi nisu) nesretnike iz RUPE odvede !? da NAROD jos bolje zivi …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter