Nenad Lalatović i Dejan Stanković bili su složni u oceni da je Crvena zvezda zaslužila tri boda u derbiju 22. kola Superlige Srbije protiv Vojvodine.

Trener Vojvodine je dobio prednost na konferenciji za medije posle meča i tom prilikom je uputio čestitke obema ekipama i svom velikom prijatelju na klupi Zvezde.


– Čestitam obema ekipama, čestitam Stankoviću. Velika pobeda Crvene zvezde. Došli smo da napadnemo Zvezdinu zadnju liniju, nisu nam to dozvolili. Nemam šta da im zamerim, primili smo nesrećan gol iz našeg poseda. Posle crvenog kartona Gemovića bilo je teže. Da smo ostali 10 na 10 do kraja, ko zna šta bi bilo. Primili smo drugi gol sa 30 metara. Zadovoljan sam na kraju. Idemo dalje i okrećemo se sredi – poručio je Nenad Lalatović sa pres konferencije.

Zatim je reč dobio Dejan Stanković, koji je neposredno posle meča na terenu poručio da igrači moraju da pokazuju veću hrabrost i ‘onu stvar’.

Posle meča sam dao žustriju izjavu, ali šta ću emotivac sam – pokušao je da objasni Stanković svoju reakciju, a potom pohvalio ekipu Vojvodine.

– Bravo Vojvodini na momačkoj igri. Mogli smo da postignemo još koji gol. Moramo da budemo mirni na lopti, ali to je dug proces. Hvala Delijama na podršci.

– Vojvodina je opasna ekipa, uzeli su nam par lopti pred našim golom. To je moglo da nas košta. Zadovoljan sam, ali može i mora bolje – podvukao je strateg Zvezde.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski