2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

EL FARDU BEN: Stanković je bio ljut u svlačionici!

Objavljeno: 22.02.20 u 21:44

Strelac prvog gola u pobedi Crvene zvezde nad Vojvodinom pričao je, između ostalog, i kako je raditi sa novim šefom struke.

El Fardu Ben je u 18. minutu načeo Novosađane i tako trasirao put Zvezdi ka pobedi i plusa od 13 poena na čelu tabele Superlige Srbije.

– Drago mi je što sam bio strelac ponovo. Da, bilo je teško. U prvom poluvremenu bilo je veoma dobro, ali u drugom nismo pritiskali rivala kao što umemo. U narednim utakmicama bismo morali da igramo kao danas što smo u prvom poluvremenu – rekao je Ben posle meča.

DEJAN STANKOVIĆ EMOTIVAN POSLE MEČA: Nije dobro, treba imati onu stvar!

Zatim je otkrio kako je Stanković reagovao u svlačionici.

– Važno je da pobeđujemo i kada ne igramo dobro. Stanković je bio ljut. Normalno, zato što nismo bili na istom nivou kao protiv Čukaričkog, posebno u drugom poluvremenu. On želi da igramo sve bolje i bolje – rekao je Ben.

A onda i uporedio novog trenera sa starim, Vladanom Milojevićem.

Stanković je drugačiji nego Miloje. tek je došao. ima drugačiji mendalitet, i drugačije se radi. Dosta je razlika među njima. Forsira nas da igramo agresivnije – podvukao je reprezentativac Komorskih ostrva.

0
0

2 Komentara

  1. Mora Srbija propasti i u fudbalu, kada nam ovakve gromade od 33 godine kao što je spori Ben predstavljaju Zvezdinu perspektivu! Umesto da se šansa na desnom krilu pruži mnogo mlađim i bržim Simiću i Vukanoviću, ili našim mladim igračima Stanojevu i Pantoviću, Zvezda forsira Bena! Ovo je za onu nekad Politikinu kultnu rubriku “Verovali ili ne”! Propadamo sto posto! Nema nam spasa!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ben nam je u izjavi otkrio toplu vodu, a nije ništa rekao o svojoj mizernoj igri! Njegov učinak je jedan dati gol, posle odbitka lopte od Saničanina kad je on bio sam u petercu na 3 m od gola, zatim 4 vraćene lopte unatrag i 4 ili 5 dodatih lopti najbližem saigraču! To je malo za “kapitalca”, govorim o igri a ne o postignutom golu. Klinci Gavrić i Nikolić su samo u ovoj utakmici pokazali ono, što “kapitalac” Ben nije pokazao nikada do sada, a to su dribling i prodornost Bena, a Milojevićje za njega govorio da je on multipraktik igrač koji može igrati kao levo i desno krilo, kao igrač iza centarfora i kao centarfor!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter