1
Domaći fudbal

PROBLEM ZA STANKOVIĆA: Jedan od najvažnijih igrača Zvezde propušta derbi sa Vojvodinom?!

Objavljeno: 21.02.20 u 09:54

Ostali igrači su spremni, a očekuje se da na klupi bude posle pauze Branko Jovičić.

Polako se bliži debi Dejana Stankovića na ‘Marakani’, a Crvena zvezda sutra čeka Vojvidinu od 18 časova u derbiju kola. Sledi sudar prijatelja, koji su zajedno se školovali i igrali u crveno-belim dresovima, domaćin ima mali kadrovski problem.

Pod upitnikom je nastup Ričmonda Boaćija i verovatno se neće rizikovati, kako bi Ganjanin bio spreman za derbi sa Partizanom, koji je na programu 1. marta.

Jasno je da Stanković danas na poslednjem treningu pre utakmice treba da ‘preseče’ i najveće šanse da zameni Boaćija ima Milan Pavkov.

DRAMA: Šakota otkrio zbog čega Perperoglu nije igrao Kup ‘Radivoja Koraća’!

U konkurencuji je i Aleksa Vukanović, koji je kroz karijeru igrao centralnog špica, a Portugalac Tomane nije još potpuno spreman posle povrede primicaca.

Na kraju se očekuje da posle pauze na klupi bude Branko Jovičić, koji je krajem jula sa Helsinkijem imao tešku povredu kolena i polako se vraća na teren što je pokazao na pripremama u Antaliji.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter