0
Domaći fudbal

OVO JE PRAVI FUDBAL: Navijači priredili feštu na tribinama, a policija se zahvalila navijačima Seltika…

Objavljeno: 21.02.20 u 17:50

Kopenhagen je u Ligi Evrope dočekao Seltik, a meč će ostati upamćen po lepoj slici koja je poslata u svet.

Kophengaen je uspeo da dođe do remija protiv Seltika, za domaće je gol postigao Dame Ndoje u 52. minutu, a za Škote Odson Eduar u 14. minutu. Više od samog fudbala govorilo se o ponašanju škotskih navijača u prestonici Danske.

TAJ LUDI FUDBAL: Tucudean bio na probi u Seltiku i nije dobio šansu, a sada je ‘Keltima’ zagorčao život

Oko 3000 navijača Seltika prisustvovalo je meču u Kopenhagenu, oni su zajedničkim snagama navijali za svoj tim, a njihovo gostovanje je prošlo u najboljem mogućem redu i prijateljskoj atmosferi.

Zbog svega toga Danska policija se oglasila porukom u kojoj su zahvalili gostima na poseti.

– Hvala svim navijačima Seltika – bilo je sjajno imati vas u gradu. Nije bilo zabeleženih problema tokom noći. Želimo vam bezbedan put nazad – napisala je tamošnja policija na Tviteru.

Navijači su kao odgovor kačili fotografije sa policajcima koji su im čak dozvolili da nose njihove šapke tokom fotografisanja.

Uz prateću koreografiju gostujući navijači razvili su transparent ‘Glazgov Seltik biće uvek tu‘, a domaći su ubrzo odgovorili transparentom ‘Kopenhagen nije mesto u kome se uzdate u sreću‘.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter