0
Evropske lige

FOTO: FK Crvena zvezda

BUNDESLIGA: Levandovski u završnici sprečio iznenađenje protiv Paderborna (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.20 u 22:27

Bundesliga je otpočela 25. kolo, a prvi meč doneo je dosta uzbuđenja, Robert Levandovski je spasao Bajern iznenađenja.

Odlično je meč otvorio Paderborn meč i prvi put već u četvrtom minutu Zastreli Mamba je postigao gol, ali je poništen zbog ofsajda. Usledio je period dobre igre ‘Bavaraca’, Levandovski je imao priliku u devetom minutu, ali je šutirao kraj gola. Korentin Toliso je poslao odličnu loptu do Serža Gnabrija koji je zatresao mrežu za 1:0.

Levandovski je samo tri minuta kasnije bio najviši u skoku, Leopold Zingerle je odlično reagovao na njegov udarac glavom. Minut pre kraja prvog poluvremena Denis Srbeni je šutirao ka golu Nojera, golman domaćeg tima je istrčao van šesnaesterca, Srbeni je uspeo da ga zaobiđe, napravio je slalom kroz nekoliko odbrambenih igrača za 1:1.

Sven Mikel je odlično primio loptu i pripretio, ovog puta je na mestu bio Nojer. Igrao se 70. minut Gnabri je poslao loptu do Levandovskog koji je uspeo da još jednom donese vođstvo domaćinu, radost je trajala svega pet minuta, Sven Mičel je pokupio odbitak za 2:2. Ponovo je Gnabri odlično proigrao Levandovskog koji je stavio tačku na utakmicu u 88. minutu i drugim golom sprečio je iznenađenje. 

Bundesliga 23. kolo

Bajern – Paderborn 3:2 (1:1)
(Gnabri 25, Levandovski 70, 88 – Srbeni 44, Mičel 75)

Subota

15.30 Borusija Menhengladbah – Hofenhajm
15.30 Frajburg – Dizeldorf
15.30 Herta – Keln
15.30 Verder Bremen – Borusija Dortmund
18.30 Šalke – Lajpcig

Nedelja

15.30 Bajer Leverkuzen – Augzburg
18.00 Volfsburg – Majnc
20.30 Ajntraht – Union Berlin

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter