0
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

ŽOZE MURINJO: Ali je bio ljut na rezultat, ne zbog izmene!

Objavljeno: 20.02.20 u 16:43

Trener Totenhema Žoze Murinjo rekao je da je fudbaler Dele Ali ljutito reagovao kada je zamenjen u utakmici protiv Lajpciga zbog svoje loše igre, a ne zbog izmene.

Totenhem je sinoć u Londonu izgubio od Lajpciga sa 0:1, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Ali je bio iznenadjen kada je u 64. minutu video da izlazi iz igre, odjurio je na klupu a zatim je besno bacio flašicu i kopačke na zemlju. Murinjo je odbacio navode da je Ali bio ljut zbog izmene.

– Mislim da je bio ljut na svoju igru, ne na mene. Mislim da shvata zbog čega sam ga izveo i ekipa je napredovala – naveo je Murinjo, preneli su britanski mediji.

Lajpcig je pobedio golom Tima Vernera iz penala u 58. minutu. Totenhem je u završnici imao nekoliko prilika, ali će ipak revanš sačekati sa golom zaostatka.

Murinjo je imao problema sa sastavom, pošto su povredjena dvojica napadača Hari Kejn i Hjon Min Son. Portugalski trener napravio je poredjenje sa ostalim evropskim ekipama.

– Zamislite Barseloninu utakmicu Lige šampiona bez (Lionela) Mesija, (Luisa) Suareza i (Antoana) Grizmana. Recimo, Liverpul. Jedna utakmica Lige šampiona bez (Mohameda) Salaha, (Sadio) Manea, bez (Roberta) Firmina, ali i dalje bi imali Divoka Origija. Radi se o teškoj situaciji i ako bih mogao, odmah bih prešao na 1. jul, sa Harijem Kejnom, sa (Musom) Sisokom, sa Sonom, sa (Stivenom) Bergvejnom, Lukasom, Lamelom. Voleo bih da sam sada u julu, ali nisam, sada je februar. Moramo da se borimo do kraja – rekao je Murinjo.

– Ono što me brine je to što će ova situacija biti do kraja sezone, jer da je ovakva situacija za nekoliko utakmica, rekao bih da je u redu i da će za nekoliko mečeva biti sve drugačije. Situacija će biti potpuno ista. Ali, ponosan sam na igrače – dodao je on.

Revanš utakmica igra se 10. marta u Nemačkoj.

– Jednu stvar mogu da garantujem, pošto je to mentalitet mojih igrača, čak i kada ne znam ko će da igra u napadu, siguran sam da ćemo se tamo boriti do naših granica – rekao je Murinjo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter