0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

KRSTAJIĆ OTVORIO DUŠU: Rezultati koje sam postigao su potcenjeni, nemamo kontinuitet! Iste probleme ima i Tumbaković

Objavljeno: 20.02.20 u 11:09

Nekadašnji selektor Srbije Mladen Krstajić bio je često osporavan u javnosti, odlučio je da otvori dušu i podeli svoje viđenje njegovog angažmana na klupi Srbije.

On je u razgovoru za ‘Sportski žurnal‘ govorio o angažmanu u reprezentaciji Srbije, istakavši da se sa sličnim problemima suočava i njegov naslednik Ljubiša Tumbaković.

PODLEGAO JE PRITISCIMA: Mladen Krstajić podneo ostavku!

Rezultati koje sam postigao sa reprezentacijom su potcenjeni. Eto, sada se vidi da ni ta Liga nacija nije bila takmičenje da se tek tako igra. Šansu sam na terenu pružio mladim igračima, oni bi trebalo da budu duže zajedno u timu, da stvorimo okosnicu. Međutim, problem je što nema kontinuiteta u radu. Sad i moj naslednik Ljubiša Tumbaković ima isti problem – poručio je Krstajić.

Ističe da bi u reprezentaciji moralo da se pronađe mesto za pojedine igrače.

– Ako nekad nešto presečemo onda nema potrebe da se ponovo vraćamo na iste stvari. To crpi i oduzima energiju. Ni sada mi se neke stvari ne sviđaju, Sergej Milinković Savić, Uroš Spajić, Miloš Veljković, Marko Grujić… Nemaju kontunitet igrara u državnom timu, a mora im se dati šansa. Kad će igrati ako neće sada, u ovim godinama i formi – rekao je Mladen Krstajić.

Krstajić se potom dotakao i poraza Srbije od Ukrajine koji mu je i ‘kupio’ kartu u jednom pravcu sa klupe ‘orlova’.

Desilo se, takav dan se dogodio, neobjašnjivo za sve nas. Preuzeo sam odgovornost i nikad ne bežim od toga, iako ima tu nekih stvari koje nisu za javnost. Da smo recimo u Ukrajini poraženi sa 0:1 ne bi se digla tolika frka u javnosti, jer i posle bilo kojeg poraza tu znali smo da nam je neophodan bod u Beogradu protiv Portugalije – dodao je Krstajić.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jokara! #Jokic #NBA #Denver

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

On je istakao da Srbija nije velesila

Možda i novinari očekuju više nego što možemo, jer nismo velesila i treba da u nekim situacijama da reaguju drugačije, a ne prenošenjem negativnih stvari u javnost – rekao je Krstajić.

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter