2
Evropske lige

GLAVOBOLJE PRED ‘VEČITI DERBI’: Partizan strepi – Razlog je Umar Sadik!

Objavljeno: 20.02.20 u 12:47

Najbolji napadač Partizana u tekućoj sezoni u opasnosti je da ne zaigra u ‘večitom derbiju’ koji je na programu 1. marta 2020. godine.

Ukoliko Nigerijac zaradi žuti karton na utakmici 23. kola protiv Proletera u sredu 26. februara naći će se u opasnosti da propusti najvažniji meč u sezoni za svoj tim.

Partizan pre toga očekuje i meč  protiv TSC-a koji je na programu ovog vikenda. te je pitanje hoće li napadač ‘čistiti’ kartone ovog vikenda.

Najbolji strelac Parnog valjka čak sedam puta našao se u sudijskim beležnicama, baš kao i zbirno Vladimir Stojković (2), Nemanja Miletić (1), Bojan Ostojić (0), Strahinja Pavlović (1) i Slobodan Urošević (3). Čudo!

Sadik je ove zime zvanično potpisao za Partizan, na 30 odigranih utakmica postigao je 16 golova i imao 12 asistencija te je gotovo sigurno da Partizan u njega polaže veliku nadu pred derbi. 

FOTO: FK Partizan 

0
0

2 Komentara

  1. Pa i Nejmar i Mbape su dolazili na Marakanu i nije bilo previše priče. Kakav Sadik,kojem jakom timu i u kojoj važnoj utakmici je dao gol ? Da je on bas dobar igrač ne bi ga se Roma lako odtekla ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter