Treća Zvezdina zvezda i počasni predsednik kluba, Dragan Džajić, istakao je da su navijači jedan veliki pokretač crveno-belog tima, kao i da mu ispunjene trbine pričinjavaju pravo zadovoljstvo. Takođe, pohvalio je rad Dejana Stankovića, kao i mlade fudbalere.

– Među Zvezdinim navijačima ponovo je u modi parola „mobilizacija zvezdaša“ tako da u meču protiv Vojvodine možemo očekivati mnogo publike. Naši navijači razvili su transparent protiv Čukaričkog i pozvali sve zvezdaše na utakmicu u subotu. Ta grupa koja stalno dolazi volela bi da bude još više navijača. Volim da vidim pune tribine, dobru atmosferu, pravu zvezdašku. Kad ih ima više, Zvezda ima obavezu da igra bolje, kvalitetnije, požrtvovanije. Verujem se da će biti više publike u subotu – rekao je Dragan Džajić.


Osvrnula se Zvezdina legenda i na utakmicu sa Čukaričkim.

– Utakmica na Banovom brdu bila je za Crvenu zvezdu psihološki mnogo teška. To je bio debi Dejana Stankovića na klupi našeg kluba. Deki je sa velikom odgovornošću, i svim onim što prati početak njegove trenerske karijere, bio pod velikim pritiskom. Sve se završilo kako treba i veoma sam zadovoljan. Takođe, meč su odigrala trojica mladih igrača. Petrović i Nikolić su u Zvezdi već šest meseci, a Gavrić je debitant koji je položio ispit. Psihološki to mnogo znači i za njih, za novog trenera, a najviše za klub – zaključio je Džajić.