0
Domaći fudbal

BESPLATAN PREVOZ I KARTA: Vojvodina vodi navijače na ‘Marakanu’ evo kako do ulaznica!

Objavljeno: 20.02.20 u 12:11

Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sve svoje navijače da će za derbi utakmicu 22. kola Super lige Srbije, u kojoj će se u Beogradu sastati Crvena zvezda i Vojvodina, za njih biti obezbeđen besplatan prevoz i ulaznica za ovaj meč.

Derbi utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igraće se u subotu na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu, sa početkom u 18 časova, a polazak navijača Vojvodine na utakmicu je zakazan za isti dan u 15 sati kod južne tribine stadiona ‘Karađorđe’.

Svi koji žele, za odlazak na ovu utakmicu mogu se prijaviti slanjem SMS poruke na broj telefona 064/126-33-66 (potrebno je poslati ime i prezime i broj lične karte), a rok za prijave ističe u petak u 15:30 časova.

Fudbalski klub Vojvodina poziva sve svoje navijače da podrže ekipu u Beogradu i pomognu ‘staroj dami’ u nastojanju da dođe do još jednog dobrog rezultata ove sezone.

FOTO: FK Vojvodina 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter