0
Evrokupovi

ZATO JE ‘GOSPODIN POSEBNI’: Murinjo slavi čak i kad je pregažen – izjavom o pištoljima i mecima!

Objavljeno: 19.02.20 u 23:57

Izjavu koju je dao Žoze Murinjo posle poraza od Lajpciga može da izgovori samo on i niko drugi.

Julijan Nagelsman je potpuno nadmudrio Portugalca u Londonu, a Lajpcig nadigrao Totenhem i porazio ga sa 1:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Naravno, nije sve gotovo, ali kada je reč o Murinju, za njega je ovo uspeh.

– Neverovatno! Nemoguće je bolje od ovoga. Teško je ući u borbu sa pištoljem, bez metka! Ali, uspeli smo. Ono što mi daje samopouzdanje je duh i mentalitet moje ekipe. Fantastična grupa momaka – hvalio je Murinjo svoje igrače.

LŠ: Lajpcig igrao spektakularan fudbal u Londonu, Valensija razbijena na San Siru (VIDEO)

Potom je pojasnio zbog čega je ‘srećan’.

– Izgubilii smo 0:1, a ne 0:10. Ne bismo bila prva ekipa koja je poražena 0:1 kod kuće u prvom meču koja bi prošla dalje.

Murinjo je takođe istakao i činjenicu, koja mu zaista ide u prilog, da nije mogao da računa na dve ‘udarne igle’, Harija Kejna i Hjon-Min Sona. Da li je mogao drugačije da sastavi tim?

– Nemojte samo da mi pričate kako je trebalo da počnu Lamela i Endombele, jer – nisu mogli. Znate li koliko treninga je odradio pre ove utakmice? Nijedan! E, takav tim sam imao na raspolaganju za Lajpcig – zaključio je Murinjo, ‘svima u lice’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter