1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NOVA ULOGA: Od izlaznih vrata do čoveka od poverenja Dejana Stankovića

Objavljeno: 19.02.20 u 09:50

Nije otišao u Ferencvaroš i Alaves koji su bili zaintresovani da ga kupe, a sada je na zadatku da bude vođa na terenu mladim igračima.

Usponi i padovi su česti tokom karijere, a vizije trenera su različite. I posle slabijeg učinka tokom prvog dela sezone Dušan Jovančić se našao na izlaznim vratima Crvene zvezde. Čekala se ponuda za rastanak, ali Ferencvaroš i Alaves nisu imali završni korak, što je „poguralo“ vezistu da se vrati u formu, koju je imao posle dolaska iz Vojvodine, kada je bio važna karika tima.

Malo po malo, tokom priprema i dobijene nove uloga da „pomogne“ mlađim kolegama, tako da prvi saradnik Njegoš Petrović deluje moćno, a Veljko Nikolić se na terenu oseća lagodno. Dušan Jovančić postao je čovek od poverenja Dejana Stankovića.

Dobro poznata opaska kaže da je forma prolazna, a znanje večno. To sada dobija potvrdu i sada je važna konstantnost, pošto slede tri prvenstvena meča za sedam dana i krug zatvara dolazak Partizana na stadion „Rajko Mitić“. Vezni red je srce tima, a startovali su po planu i uskoro će imati još jednog bitnog člana Branka Jovičića.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Jovančić je u suštini dobar fudbaler ali nije za savremeni evropski fudbal, jer nema brzinu a brzina je jedna od najvažnijih stavki u savremenom fudbalu. Osim toga pasovi mu ne odišu baš nekom tačnošću!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter