0
Evropske lige

NOVA MUKA ZA ‘ĐAVOLE’, ALI I ENGLEZE: Teška povreda Rašforda, propušta i EURO?

Objavljeno: 19.02.20 u 20:36

Napadač Mančester junajteda van terena je od 15. januara, a tek sada je potvrđeno da je, gotovo izvesno, završio sezonu.

Ispostavilo se kroz dodatne preglede da Rašfordova povreda je veoma ozbiljna i to je potvrdio menadžer ‘crvenih đavola’ Ole Gunar Solskjer.

– Snimci skenerom pokazali su da je povreda teža od onog čemu smo se nadali i šta smo očekivali. Pre odlaska na kontrolu osećao se dobro. Nismo znali da povreda zahteva toliko dug oporavak. Kad ozdravi vratiće se na teren jači nego što je bio. Važno je da ga ne požurujemo – ispričao je norveški stručnjak.

Rašford je doživeo povreduu meču protiv Vulverhemptona. Ono što je zabrinulo i navijače engleske reprezentacije, Rašford bi mogao da propusti i Evropsko prvenstvo u junu.

– Nisam lekar, nadao sam se da mi biti ranije na raspolaganju, ali ga definitivno čeka pauza od još nekoliko meseci. Ukoliko ne bude dovoljno spreman, neće ići ni na Prvenstvo Evrope – istakao je Solskjer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter