1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

ZVEZDA ČASTI NAVIJAČE: Jeftinije karte za derbi protiv Vojvodine

Objavljeno: 18.02.20 u 16:30

Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da časti navijače, pa je snizio cene ulaznica za meč 22. kola Superlige Srbije protiv Vojvodine. Meč je zakazan za subotu 22. februar, sa početkom u 18 časova.

Izabranike Dejana Stankovića očekuje duel protiv trećeplasirane Vojvodine koji se igra u subotu od 18 časova na stadionu “Rajko Mitić”, što će biti njegov prvi meč na klupi Crvene zvezde na našem stadionu.

Zvezda je u prvom meču sa Vojvodinom ove sezone, u okviru 7. kola Superlige Srbije, slavila rezultatom 2:1, golovima Matea Garsije i Milana Pavkova.

Ulaznice za novi duel se mogu kupiti od danas na sajtu iticket.rs, a od sutra i na blagajnama stadiona ‘Rajko Mitić’ od 11 do 18 časova, kao i na dan utakmice od 11 pa sve do početka meča.

Cene karata su:

Sever: 200;
Istok: 300;
Zapad: 500;
VIP Zapad: 1000.

0
0

1 Komentara

  1. ZVEZDA ČASTI NAVIJAČE: Jeftinije karte za derbi protiv Vojvodine! To je na oko lep gest Zvezdinog rukovodstva ali malo zakasneo! To je trebalo da se dogodi u grupnoj fazi LŠ, pa nam ne bi Marakana izgledala kao da je dobila alopeciju! Drugo, Stanković mora da izvrši jedan otrežnjujući čin, tj., on mora da odstrani iz ekipe one igrače koji su u gruponoj fazi LŠ, dokazali da su nedorasli za igranje u Evropi! Ako Stanković ne zna koji su to igrači, neka pogleda snimke Zvezde iz grupne faze LŠ i odmah će mu sve biti jasno! Bez izvršenog carskog reza u ekipi Zvezda nema što tražiti sa ovim istim igračima u kvalifikacijama za Evropu, a nisam siguran ni kako će proći protiv Vojvodine, Partizana, Radničkog i svih onih ekipa koje protiv nje budu igrali brzo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter