5
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT / Andrej Kranjc

NEMA BRIGE: Zvezda sa prvim napadačem čeka Vojvodinu!

Objavljeno: 18.02.20 u 09:24

Zabrinuo je napadač navijače pred kraj meča kada je zbog bola u nozi napustio ranije meč protiv Čukaričkog, ali nije reč o povredi.

Veliki broj navijača Crvene zvezde se „uplašio“ da zbog povrede megdan sa Čukaričkim nije napustio Ričmond Boaći, koji se držao za zadnju ložu i da će morati ponovo na bolovanje. Kako saznaje HotSport, u pitanju je samo blagi grč i „problem“ je rešen, tako da će najbolji napadač biti spreman za subotu i megdan sa Vojvodinom na stadionu „Rajko Mitić“. Napadač iz Gane je jesenas imao niz pehova, ali je u potpunosti odradio pripreme na Kipru i Antaliji bez preskočenog treninga. Jedan od najboljih stranaca u istoriji kluba je stekao poverenje Dejan Stankovića, a pored ponuda nije želeo da drugi put napusti crveno-bele, već hoće golovima da doprinese uspesima u trci za trofeje.

Posle nekoliko dana pauze u trenažni proces se vratio Portugalac Tomane, koji će se za minutažu pored Ričmonda Boaćija „boriti“ i sa Milanom Pavkovim. Očekuje se da Milan Gajić uskoro bude spreman tako da će Dejan Stanković za naredne utakmice imati kompletan takmičarski pogon.

FOTO: HOTSPORT/Andrej Kranjc

0
0

5 Komentara

  1. Da li si svestan o čemu pričaš?! Ti pričaš o panju za fudbal Boaćiju u superlativima a grupna faza LŠ je sve posvedočila o njemu i njegovom umeću! Šta misliš ko je u pravu?! Da li više vredi tvoje ishitreno mišljenje ili svedočenje grupne faze LŠ?! Mislim ipak da je u pitanju poremećen sistem vrednosti kod tebe! Ti jednostavno odmah prihvatiš multi praktik mantru koju izdaju Zvezdini spin doktori! Za tvoju informaciju panj za fudbal Boaći se plaši da preuzme odgpvornost! On je fudbaler koji mora da rešava utakmice (za to je plaćen!) a trenutno on radi samo najjednostavnije stvari na terenu, čim primi loptu on je odmah prosledi najbližem saigraču! I to je sve od tog panja za fudbal! On ne zna za prodor, ne zna za dribling! Golove postiže samo na dva načina: ili iz prenala ili iz peterca kada ga ostave samog! Uz sve ove nedostatke on je i mnogo spor za savremeni fudbal!

    0
    0
    Odgovori
  2. Vas dvojica nemate pojma sta je dobar napadac. Boaci je najbolji napadac koji igra nasu ligu. To svako ko se iole razume u fudbal vidi. To sto on nista nije pokazao u ligi sampiona ne znaci da je panj. Nije on Mesi pada uzme loptu predribla 10 igraca i da gol. On je covek gol igrac.I da bi davao golove potrebno je da ekipa napada a ne da se brani.U ligi sampiona maltene niko nije uspeo centarsut da uputi ka njemu,kako se moglo i ocekivati bilo sta od njega. Lupate gluposti. Dok smo igrali ligu Evrope koja je drasticno slabija on se itekako video,narocito u kvalifikacijama.U nasem prvenstvu se nadavao golova jer se druge ekipe protiv nas brane a mi napadamo.Davao je golove Krasnodaru,Kelnu,Sparti iz Praga oba puta,na derbijima,Olimpijakosu,Kopenhagenu itd.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti, što čekas kusur se verovatno šališ! Pričaš o uspesima Boaćija u pretkvalifikacijama i kvalifikacijama?! Pa, to niko živi ne prati u zapadnoj Evropi! Ne znam da li si primetio da u kvalifikacijama igra boranija za evropski fudbal! Boaći je upravo tata-mata za tu boraniju, za timove sa Malte, iz Estonije, iz Letonije, iz Litvanije! Ako budeš tako razmišljao načekaćeš se za kusur! Sada ću ti ponovo izneti činjenice zašto Boaći ne može nigde otići iz Zvezde. Boaći je užasno spor igrač, on nema duel igru, on nema skok igru (ne može da se odlepi od zemlje) i što je najvažnije za napadača on nema rešenje za situaciju “1 na 1”, jer jednostavno ne zna da predribla jednog jedinog protivnika! Molim te, pošalji mi jedan jedini snimak sa Jutjuba, gde je Boaći predriblovao protivnika! Obavesti me o tome na stranicama HotSporta! Ali, nemoj se truditi to jednostavno ne postoji! Uživaj u džogiranju Boaćija u krugu centra!

      0
      0
      Odgovori
  3. Boaći je projekat lakiranih bubašvaba koje vode Zvezdu i on će igrati svidelo se to nekome ili ne! Stanković je tu nemoćan, jer o tome odlučuju oni koji su doveli njega (Stankovića) na mesto trenera! Oni vuku konce a Stanković služi samo kao dekor, kao ikebana! Lakirane bubašvabe koje vode Zvezdu misle da će prodati Boaćija, ali grdno se varaju! Tog panja za fudbal niko živi ne traži! Boaći ne može otići ni u drugu ligu Južne Koreje, ni u Saudi Arabiju i druge smehotresne lige!

    0
    0
    Odgovori
  4. Zar ona ispodprosečna igra protiv Čukaričkog, standardnog rezerviste iz kineske lige Boaćija nije bila otrežnjujuća za Stankovića?! Ja uopšte ne razumem Stankovića koji je bio savremenik Boaćijevog posrtanja u Italiji, gde je proveo 4 godine kao rezrvista u 5 klubova! Limitirani Boaći je ove godine igrao u grupnoj fazi LŠ i šta je pokazao?! Apsolutno ništa, samo nemoć! Odnosno pokazao je da nema znanja da igra u ozbiljnom evropskom takmičenju! Samo je džogirao u krugu centra potpuno indolentan na događaje na teren!. Osim što primi loptu leđima okrenut golu i odmah je odloži najbližem saigraču, on ništa drugo ne zna! Nikada do sada nije rešio sa uspehom situaciju “1 na 1”! Golove postiže samo kada se nađe sam u petercu, jer nema duel igru, nema skok igru! Hoćemo mladog Burmaza umesto ovog panja!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter