Zabrinuo je napadač navijače pred kraj meča kada je zbog bola u nozi napustio ranije meč protiv Čukaričkog, ali nije reč o povredi.

Veliki broj navijača Crvene zvezde se “uplašio” da zbog povrede megdan sa Čukaričkim nije napustio Ričmond Boaći, koji se držao za zadnju ložu i da će morati ponovo na bolovanje. Kako saznaje HotSport, u pitanju je samo blagi grč i “problem” je rešen, tako da će najbolji napadač biti spreman za subotu i megdan sa Vojvodinom na stadionu “Rajko Mitić”. Napadač iz Gane je jesenas imao niz pehova, ali je u potpunosti odradio pripreme na Kipru i Antaliji bez preskočenog treninga. Jedan od najboljih stranaca u istoriji kluba je stekao poverenje Dejan Stankovića, a pored ponuda nije želeo da drugi put napusti crveno-bele, već hoće golovima da doprinese uspesima u trci za trofeje.


Posle nekoliko dana pauze u trenažni proces se vratio Portugalac Tomane, koji će se za minutažu pored Ričmonda Boaćija “boriti” i sa Milanom Pavkovim. Očekuje se da Milan Gajić uskoro bude spreman tako da će Dejan Stanković za naredne utakmice imati kompletan takmičarski pogon.

FOTO: HOTSPORT/Andrej Kranjc