0
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

MURINJO OPET ‘DOMINIRA’: Neko nam je uzeo merdevine!

Objavljeno: 18.02.20 u 20:10

Reakcija portugalskog stručnjaka na povredu Hjon-Min Sona je nesvakidašnja, ali za njega – uobičajena.

Nakon što je Hari Kejn doživeo povredu zbog koje ga nema na terenu već mesec i po dana, od pre dva dana van stroja je i koreanski napadač koji je bio jedina prava napadačka opcija Totenhema.

Zbog toga je Murinjo na konferenciji za medije uoči meča Lige šampiona protiv Lajpciga (sreda, 21h) imao spremnu priču za novinare.

– Moram da vam kažem nešto jako da ne biste postavljali pitanja. Znate da volim analogije. Ponekad izaberem neku dobru, ponekad i neku lošu. Kada smo došli u klub, bili smo na 12 ispratu ispod zemlje. Krenuli smo na stepenice i počeli da se penjemo – počeo je Murinjo.

– Odmah na samom početku, stepenice su pukle i našli smo se u nevolji. Ali smo opet pronašli način da se krećemo naviše. Pronašli smo način uz pomoć velikog rada i mnogo truda. Išli smo dalje, i dalje. I stigli smo do četvrtog sprata. Do sprata na kom smo želeli da se nađemo. I u tom momentu neko je došao i uzeo nam merdevine. Tako da, sada smo u problemu – rekao je Murinjo, a zatim nastavio:

– Imamo dve opcije. Jedna je da se predamo, da padnemo i normalno – umremo. Jer, ipak je to četvrti sprat. Drugi način je da se borimo sa onim što imamo. Ne sa merdevinama, već s rukama. Tako da, bićemo na tom balkonu i borićemo se sa svim što imamo – objasnio je Murinjo situaciju pred Lajpcig.

Ko će zameniti Sona?

– Mislim da Troj Perot nije spreman, a da Rajan Sesenjon nije napadač. Nemam napadača, nema prelaznog roka. Ničega. Jedina pomoć koju možemo da imamo je od naših navijača- To je jedina stvar koju tražim, jer od igrača ne mogu da tražim više od onoga što dobijam.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter