0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

LALATOVIĆ: Zalaganje i pristup moraju biti mnogo bolji

Objavljeno: 18.02.20 u 18:24

Vojvodina je danas pobedila Cement rezultatom 2:0 (1:0), u prijateljskom meču odigranom u Veterniku.

Posle pobede njegovog tima nad Cementom, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović je izjavio da zalaganje i pristup obavezama od strane crveno-belih moraju biti na mnogo većem nivou.

– Naravno, uvek sam zadovoljan kada se pobedi, ali sve mora biti još bolje, pogotovo zalaganje. Igrači moraju imati veću želju da pokažu da zaslužuju mesto u prvom timu, a pristup današnjoj utakmici nije bio dobar. Moraju imati veću želju da uspeju u svojoj karijeri, a ne da ja to želim više od njih samih – kaže Lalatović.

Za Vojvodinu je danas debitovao štoper Slavko Bralić, a posle dosta vremena, za Vošu je zaigrao i oporavljeni Igor Jeličić.

– Bralića sam gledao na pet-šest utakmica pre nego što je došao, ali sam ga tek sada video uživo. Treba mu još malo vremena da se spremi, jer nije prošao pripreme sa nama i vidi se da nije fizički spreman, ali očekujem da će za dve-tri nedelje biti onaj pravi. Jeličić se vratio na teren, a on je naše dete i treniraće sa nama, ali će igrati za omladince – rekao je Lalatović.

Naredni meč, fudbaleri Vojvodine odigraće u subotu u Beogradu, kada će u 22. kolu Super lige Srbije gostovati ekipi Crvene zvezde. Početak te utakmice je zakazan za 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter