1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

JOVANČIĆ: Sa nestrpljenjem iščekujemo da istrčimo na ‘Marakanu’

Objavljeno: 18.02.20 u 17:43

Dušan Jovančić pružio je protiv Čukaričkog još jednu u nizu sjajnih partija u 2020. godini i bio je jedan od ključnih igrača u veznom redu koji je dominirao protiv rivala.

Nagovestio je još bolja izdanja i pozvao navijače da podrže tim u subotu 22. februara kada na stadion „Rajko Mitić“ stiže Vojvodina (18).

– Izuzetno je bitno što smo pobedom otvorili prolećni deo sezone. Zadovoljan sam kako smo odigrali, trudili smo se da sprovedemo u delo sve što je trener od nas zatražio i mislim da smo uspeli u tome. Raduje me dobra igra već u prvoj utakmici, siguran sam da ćemo izgledati još bolje kako prvenstvo bude odmicalo. Znali smo da je Čukarički odlična ekipa koja pruža sjajne partije, naročito na domaćem terenu. Bili smo svesni njihovih kvaliteta, međutim to nas nije poremetilo da od samog početka nametnemo naš ritam i upišemo nova tri boda – istakao je Jovančić.

Osvrnuo se vezista i na pripremni period u kom je sarađivao sa novim trenerom Dejanom Stankovićem, ali i na prikazanu igra mladih nada Crvene zvezde.

– Odlično smo radili na pripremama, pažnja se obraćala na svaki detalj. Dosta nam je značilo vreme provedeno sa novim trenerom, siguran sam da ćemo u nastavku izgledati još bolje. Bilo je i nekoliko promena u timu u odnosu na prvi deo sezone. Priključeni su mlađi igrači koji su se fenomenalno pokazali. Pohvalio bih Nikolića i Gavrića koji su pružili odličnu partiju protiv Čukaričkog i doprineli pobedi.

Crveno-bele već u subotu očekuje sledeća utakmica, ujedno i prva u prolećnom delu sezone na domaćem terenu. Upravo ovu utakmicu Jovančić vidi kao odličnu priliku za naše navijače da ispune tribine stadiona “Rajko Mitić”.

– U narednom kolu igramo protiv Vojvodine koja je nezgodna i čvrsta ekipa sa odličnim trenerom Nenadom Lalatovićem. Sa nestrpljenjem iščekujemo da istrčimo na Marakanu. Iako je protiv Čukaričkog bilo mnogo naših navijača koji su nam pružili veliku podršku, drugačije je kada igramo na našem stadionu. Siguran sam da su se navijači uželeli utakmica na stadionu „Rajko Mitić“ i da će doći u velikom broju kako bismo ostvarili još jedan korak ka osvajanju titule. Navijači nas podrškom uvek nose do dobrih rezultata, očekujem pun „sever“ a mi ćemo protiv Vojvodine učiniti sve da zabeležimo novu pobedu.

0
0

1 Komentara

  1. “Dušan Jovančić pružio je protiv Čukaričkog još jednu u nizu sjajnih partija u 2020. godini i bio je jedan od ključnih igrača u veznom redu koji je dominirao protiv rivala”, stoji u podnaslovu ovog teksta! Verovatno autor teksta nije gledao Zvezdu u grupnoj fazi LŠ, kao ni u utakmicama u SLS! Takođe ne znam o kakvoj se to sjajnoj partiji Jovančića radilo protiv Čuke?! Mislim da Jovančić nema što tražiti u ovom timu Zvezde, jer je izuzetno spor a i pasovi mu ne odišu preciznošću!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter