0
Evrokupovi

FOTO: Printscreen

‘GLUVI TELEFONI’: Tadić nahvalio igrače Hetafea, novinari to shvatili kao uvredu

Objavljeno: 18.02.20 u 22:05

U jednom od derbija šesnaestine finala Lige Evrope sastaće se Hetafe i Ajaks.

Jedan od najboljih igrača ‘kopljanika’ je Dušan Tadić, pa je on privukao najveću pažnju španskih medija. Ali, popularni list ‘As’ je njegove reči pomalo izvukao iz konteksta.

Srpski kreativac je tom prilikom nahvalio igrače Hetafea da su veoma borbeni i često agresivni. ‘As’ je to objavio uz naslov:

Tadić uvredio Hetafe.

Evo šta je rekao:

– Igrači Hetafea su ratnici. Bore se za svaku loptu i stalno daju sve od sebe. Fizički su veoma snažni, a u duelima idu preko granica granica dozvoljenog, ako je to potrebno. Hetafe je jedan jak tim, gledao sam ih u subotnjem meču sa Barselonom. Izgubili su 2:1, ali je moglo da bude 2:2. Da budem iskren, zaslužili su remi.

– Ako protiv nas budu igrali takav presing, to znači da će na njihvoj polovini terena biti prostora. Zato je na nama da konstantno gledamo tu dubinu, da se brzo dodajemo. Neće biti lako, ali mi smo Ajaks – objasnio je Tadić.

Da li i vi smatrate da je Tadić uvredio Hetafe? Prvi meč dva tima na programu je u četvrtak od 18.55.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter