0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

BIBAS NATHO: Moj gol je bio lepši! Znam Bambija kako razmišlja!

Objavljeno: 18.02.20 u 10:53

Bibas Natho danas puni 32.godine, a kao uvertiru za rođendansko slavlje navijače Partizana je obradovao sa dva gola u utakmici 21. kola SLS protiv ekipe Radnika.

Za klupski sajt Natho je govorio o utakmici i očekivanjima u ovoj polusezoni.

– Možda nismo igrali onako kako se od nas očekuje, ali ni njima nismo dozvolili da šutnu na naš gol. Imali su jedan šut za čitavu utakmicu. Nije lako posle dvomesečne pauze odmah odigrati utakmicu na takmičarskom nivou, ali mi smo odradili naš posao, uzeli smo tri boda i njih smo zaustavili.

Postigao je dva gola, jedan iz penala i jedan iz slobodnog udarca za konačan rezultat 3:0.

– Za mene je svaki gol podjednako važan, posebno kada vodimo 1:0, pa moramo da postignemo drugi gol da bi se ekipa osećala relaksiranije. Daj Bože da čitav život i karijeru moram da biram koji golovi su mi najlepši kada pobeđujemo sa 3:0. – smeje se Natho.

I Bambi je postigao prelep gol iz slobodnog udarca, čiji je lepši?

– Ako hoćete iskreno moj – smeje se Natho. Ali, ja toliko volim Bambija da ću reći njegov!

Koliko je važno za tebe što si prošao pripreme sa Partizanom?

– To je veoma važno za mene. Tokom jesenje sezone sam se uklapao, pokušavao da što pre uđem u takmičarsku formu i prilagodim se ekipi. Sada mnogo bolje poznajem svoje drugove, stalno smo zajedno, prošli smo i pripreme mesec dana i siguran sam da ću sada biti mnogo bolji nego što sam bio.

Jučerašnji golovi i utakmica podsećaju na Bambijeva i tvoja izdanja iz CSK-a?

– U svakom momentu na terenu znam šta Bambi misli, gde će da krene i kako će da šutne. To važi i obrnuto, što nam obojici mnogo pomaže tokom igre. Zato sam i došao u Partizan da zajedno sa njim i momcima podignemo trofej i napravimo mnogo lepih momenata za naše navijače. Pored pojedinačnog uspeha kroz golove važan je timski uspeh kako bismo zajedno došli do titule!

Danas, 18.februara je tvoj 32.rođendan. Imaš li rođendanske želje?

– Zdravlje za mene i porodicu, a sve ostalo je bonus!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter