0
Evrokupovi

FOTO: PRINTSCREEN

TUHEL PRED NOVU NOKAUT FAZU LŠ: Bio sam psihički mrtav posle Mančestera

Objavljeno: 17.02.20 u 21:53

Trener Pari Sen Žermena se prisetio prošlogodišnje eliminacije, prilično bolne, u osmini finala elitnog takmičenja.

Pre tačno godinu dana ‘sveci’ su imali za rivala Mančester junajted i u prvoj utakmici na Old trafordu su slavili sa 2:0. Činilo se da je revanš u Parizu čista formalnost, ali su ‘crveni đavoli’ sve šokirali i penalom u nadoknadi vremena došli do potrebnog trijumfa od 3:1 kojim su eliminisali jednog od prvih favorita za osvajanje Lige šampiona.

Ovog puta PSŽ je u sličnoj situaciji. U prvom meču osmine finala igraće protiv Borusije u Dortmundu, od koje je realno bolji, ali će to morati da dokaže na terenu, ovog puta u svih 180 minuta ili više.

– Posle tog meča sam bio psihički mrtav. Ali to je sport, moraš da prihvatiš praz i da se vratiš sa osmehom, jer to je takmičenje. Sad smo ovde, možda i zato što smo u podsvesti imali te ranije neuspehe. Mi hoćemo da se takmičimo sa najboljima – rekao je Tomas Tuhel u najavi sutrašnjeg meča (utorak, 21h).

Prošle godine na terenu nije bilo povređenog Nejmara, dok će Brazilac ovog puta biti u sastavu šampiona Francuske.

– Nejmar je ovde, dobro je. Treniraće i igraće sutra. To sve menja. On ima samopouzdanje, ima kvalitet da na terenu napravi odlučujuće stvari. To sve menja. Menja sve i za njegove saigrače i za Kilijana Mbapea… I ja imam više samopouzdanja kad je Nej tu. Kad nije, nedostaje. Nemamo druge igrače takvog kvaliteta – najavio je Tuhel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter