Astana je ‘pikirala’ u januaru Radživa Van la Paru kao potencijalno pojačanje, a sada se još jedno ime pominje kao moguće pojačanje tima iz Nur-Sultana.

Krenuo je drugi deo sezone u kom se očekivalo da posle odlaska Marka Marina njegovu ulogu preuzme Mirko Ivanić. Ipak, tokom priprema, bivši kapiten Vojvodine nije se izborio za status prvotimca i čak nije bio na klupi protiv Čukarickog, mada nema potvrde da je na spisku povređenih igrača. Pošto prelazni rok traje do kraja meseca u pojedinim zemljama, kako saznaje HotSport, Mirko Ivanić se našao u fokusu Astane.


Šampion Kazahstana je pokazao interesovanje za Radživa Van la Paru, ali od pre nekoliko dana im je izgleda primarna pozijica u veznom redu.

Odluka može da se očekuje uskoro, a Mirko Ivanić možda ode na pozajmicu do 1. decembra uz pravo otkupa. Ukoliko ostane moraće da se izbori za svoju ulogu u timu Dejana Stankovića i trenutno prednost ima mladi Veljko Nikolić.

FOTO: FK Crvena zvezda

Mirko Ivanić je ove sezone odigrao 24 meča za Crvenu zvezdu i dva puta je asistirao letos u kvalfikacijama za Ligu šampiona.

FOTO: FK Crvena zvezda