0
Evropske lige

SERIJA A: Dva gola Vlahovića u ‘petardi’ Fiorentine, Juve lako sa igračem više (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.20 u 17:10

Utakmice 24. kola Serije A obeležio je mladi srpski napadač Dušan Vlahović sa dva postignuta gola u pobedi Fiorentine 5:1.

SAMPDORIJA – FIORENTINA 1:5

Sezona za zaborav oba kluba, ali će navijači ‘viole’ bar pamtiti ovaj meč. Fiorentina je u Đenovi savladala Sampdoriju 5:1 i vratila je nazad u borbu za opstanak.

Gosti iz Toskane su poveli već u 8. minutu, Dalbert je probio po levom boku, ubacio loptu u peterac, a Torsbi zatresao svoju mrežu – 0:1. U 17. minutu je Ramirez igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a penal je u gol pretovorio Vlahović – 0:2. U 39. minutu levi bek Sampdorije Muru je skrivio penal, zaradio drugi žuti karton i morao napolje. Precizan je bio Kijeza – 0:3.

U 57. minutu već je bilo 0:4, Dalbert je šutirao sa distance, golman Odero je odbio loptu, a Vlahović pogodio praznu mrežu. ‘Petarda’ je pukla u 78. minutu kada je na asistenciju Lirola pogodio Kijeza. Počasni gol za domaći tim u 90. minutu je postigao Gabiadini.

JUVENTUS – BREŠA 2:0

Juventus je bez Ronalda uspeo da sruši Brešu 2:0. Videlo se da Portugalac baš fali ‘staroj dami’. Ipak, domaćin je pomoć imao od gosiju, pošto je Aje u 37. minutu zaradio drugi žuti karton to jest crveni. Samo minut kasnije iz slobodnog udarca Dibala je pogodio – 1:0.

Tačku na Brešu stavio je Kuadrado u 75. minutu posle duplog pasa sa Mautuidijem. Do kraja je Iguain postigao još jedan gol, ali je on poništen zbog ofsajda.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter