0
Evropske lige

FOTO: Crvena zvezda/Nikola Mitić

PREMIJER LIGA: Čudo se desilo, Arsenal nije odigrao ‘X’! Son gurnuo Spurse na peto mesto (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.20 u 19:50

Favoriti su danas opravdali uloge u Premijer ligi i ‘upisali’ pobede, a vrednija je daleko bila ona koju je Totenhem izvojevao protiv Aston Vile u Birmingemu.

ARSENAL – NJUKASL 4:0

Četiri remija vezao je Arsenal u Premijer ligi, ali je danas najzad ‘upisao’ pobedu. Na ‘Emiratima’ je pao Njukasl 4:0.

Mučile su se ‘tobdžije’ protiv ‘svraka’, posle prvog dela igre bilo je 0:0, a onda je usledio crveno-beli uragan. Igrao se 54. minut kada je Pepe centrirao levom nogom, a Obamejang sjajno skočio i pogodio 1:0. Samo tri minuta kasnije Saka je probacio loptu kroz noge Lazaru, poslao loptu na ‘peterac’, a Pepe pogodio – 2:0.

Arsenal je Njukasl dotukao u nadoknadi vremena. U 90. minutu je Ozil odigrao dupli pas sa Lakazetom, a Nemac pogodio za – 3:0. Konačnih 4:0 postavio je Lakazet u 95. minutu na novu asistenciju Pepea.

ASTON VILA – TOTENHEM 2:3

‘Pevci’ slave Korejsa Sona. Krilni napadač Totenhema svom timu je doneo tri boda pogotkom u 94. minutu, ali je pre toga mogao da bude tragičar.

Igrao se 9. minut kada je El Gazi centrirao, Aldervajreld nesrećno pogodio svoju mrežu za vođstvo Aston Vile – 1:0. Ipak, Belgijanac se iskupio u 27. minutu. Posle kornera i reakcije Daera, Aldervajreld je pogodio – 1:1.

U nadoknadi vremena prvog dela igre Spursi su poveli. Štoper Aston Vile oborio je Bergvajna, a Son je prvo promašio penal, to jest Rejna mu je odbranip, ali se lopta vratila Korejcu koji je pogodio – 1:2.

Aston Vila je do izjednačenja stigla u 53. minutu kada je Griliš sjajno izveo korner, a Ingls pogodio – 2:2. Veliku grešku napravio je strelac gola za Aston Vilu Ingls u 94. minutu kada je propustio loptu i dopustio Sonu da istrči jedan na jedan sa Rejnom. Spasa bilo nije – 2:3.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter