0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN NAPADA RADNIK: Evo za koji tim se odlučio Milošević, jedna promena je iznenadila! (SASTAVI)

Objavljeno: 16.02.20 u 15:05

Fudbaleri Partizana i Radnika od 16 časova sastaju se na stadionu u Humskoj u meču 21. kola Superlige Srbije.

Jesenja polusezona prikazala je crno-bele u novom izdanju, sa brzim i kreativnim fudbalom, ali i sa skraćenim rosterom koji je najveći ‘krivac’ što posle 20 odigranih utakmica zaostaju dvocifren broj bodova za najvećim rivalom.

Trenutno je razlika čak 14 bodova, ali uz utakmicu manje i Partizan će zasigurno od prvog minuta napasti goste iz Surdulice. To će učiniti u očekivanom sastavu, uz jednu promenu u odnosu na onaj najjači koji trener Savo Milošević ima na raspolaganju.

Na golu će, standardno, biti Vladimir Stojković, a njega će ‘čuvati’ četvorka Nemanja Miletić, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlovići Slobodan Urošević.

Na pozicijama zadnjeg veznog će biti tandem činiti Bibars Natho i Aleksandar Šćekić, iako se u vezi očekivao Saša Zdjelar. U kreativnom delu sredine terena dejstvovaće Zoran Tošić, Sejduba Suma i Takuma Asano.

Još jednom će najistureniji biti Umar Sadik, od ove zime zvanično fudbaler Partizana, budući da je otkupljen od Rome u najvećem transferu u istoriji kluba, za 1.750.000 evra.

Partizan – Radnik, 16h

Stadion u Humskoj;
Sudija: Bojan Nikolić.

PARTIZAN: Stojković – Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević – Šćekić, Natho – Tošić, Suma, Asano – Sadik.

RADNIK: Vasiljević, Kostić, Stevanović, Georgiev, Đorđević, Kričak, Stojanović, Jović, Mitošević, Tomić, Pavlov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter