0
Evropske lige

Fudbal Soccer Pripreme reprezentacije Srbije u fudbalu na pred World Cup Russia 2018 Austrija Friendly Match Prijateljska Utakmica Srbija v Cile from left (TOP) Aleksandar Mitrovic Marko Grujic Luka Milivojevic Nikola Milenkovic Goalkeeper Vladimir Stojkovic and Aleksandar Kolarov (DOWN) Dusko Tosic Nemanja Radonjic Andrija Zivkovic Adem Ljajic and Antonio Rukavina Graz, 04.06.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ODLUČENO: Srpski reprezentativac u utorak na operaciji!

Objavljeno: 16.02.20 u 11:00

Intervencija je neizbežna, a pauza neće da bude duga i posle tri nedelje sledi povratak na teren.

Vagali su danima iz lekarskog tima Olimpika i odlučili da je za Nemanju Radonjića, koji je juče napunio 24 godone, najbolje da odradi operaciju prepona.

Reprezentativac Srbije u utorak ima zakazan hirurški zahvat posle kojeg će se rešiti problem koji ga je mučio nekoliko meseci unazad.

Prve procene stručnjaka su optimistične i već posle tri nedelje se očekuje da Radonjić polako iz vežbe se vrati na teren i trenira, a ako bude po procenama krilni napadač trebalo bi da se nađe na spisku selektora Ljubiše Tumbakovića za baraž meč sa Norveškom u Oslu 26. marta.

Ove sezone Radonjić je upisao 24 meča i postigao šest pogodaka u dresu tima iz Marselja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter