0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PETROVIĆ O SVOM EVROGOLU: Prošli put bio je vetar, ali danas… Ovo nije slučajno!

Objavljeno: 15.02.20 u 18:23

Strelac drugog pogotka u pobedi Crvene zvezde nad Čukaričkim (2:0) bio je talentovani vezista Njegoš Petrović.

Mladi fudbaler je danas odigrao fenomenalnu utakmicu i pokazao da su mu udarci sa distance uža specijalnost.

– Hvala navijačima što su došli u ovom broju i što su nam dali sjajnu podršku danas. Prezadovoljan sam utakmicom, jer smo ispunili sve ono što smo uigravali i dogovarali na pripremama. Nadam se da smo Misteru ulepšali debi time što smo poslušali njegov savet da strastveno uđemo na teren. Gol je došao kao nagrada za sav trud i rad. Stanković i Milijaš su mi pričali da treba češće da šutiram sa distance, poslušao sam ih i bili su u pravu. Drago mi je zbog pobede i verujem da ćemo tako nastaviti i u narednim mečevima.

Njegoš je sličan gol postigao i na pripremnoj utakmici protiv Dunajske Strede, a danas je pokazao da to nije bilo slučajno.

– Za taj gol sam rekao da mi je pomogao vetar, ali sada sam dokazao da to nije bilo slučajno i da imam dobar udarac sa distance. Opravdao sam gol sa priprema i drago mi je zbog toga.

Petrović je iskoristio priliku i da čestita svom saigraču Nikoliću na prvencu u crveno-belom dresu.

– Pre utakmice smo smislili pozdrav koji ćemo primeniti u slučaju da neko od nas dvojice postigne pogodak. Uvežbavali smo i na kraju se ispostavilo da smo ga dva puta ponovili. Velja je odigrao odličan meč, a koliko sam srećan zbog cele ekipe, tako sam srećan i zbog njega – rekao je Petrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter