2
Domaći fudbal

MLADOST SE ZVEZDI VEĆ ISPLAĆUJE: Pet minuta bilo dovoljno za debitantski gol Nikolića, a onda ‘bomba’ Petrovića (VIDEO)

Objavljeno: 15.02.20 u 14:50

Zvezdi je bilo potrebno svega pet minuta da povede na Banovom Brdu, strelac gola bio je mladi Veljko Nikolić. Nedugo zatim i evrogol Njegoša Petrovića. Gori na Brdu.

Brzo je Zvezda stigla do prvog prolećnog gola. Igrao se peti minut kada je Ben pobegao pod desnom boku, uputio loptu ka srcu kaznenog prostora Čukaričkog gde je loše intervenisao Ćirković, lopta je stigla do mladog Nikolića, a ovaj uz pomoć Ćirkovića savladao Petrovića – 0:1. Bio je to debitantski gol mladog Nikolića.

U 14. minutu golčina! Zvezda je izvela aut sa leve strane, a Petrović je posalo ‘bombu’ ka prezimenjaku i revanširao se Stojanoviću za gol na ‘Marakani’.

 

0
0

2 Komentara

  1. Igrao se 5. minut i nije Ben pobegao po desnom boku, jer je to za ovog “kapitalca” misaona imenica, nego je Boaći izbegao ofsajd zamku i veoma lose, nasumice centrirao po zemlji umesto da uposli slobodnog Gavrića, lopta se odbila od Ćirkovića i pala na nogu Nikolića koji je šutirao i postigao gol! Petrović, Nikolić i Gavrić su pokazali da su najbolji igrači Zvezde. Zašto Stanković ne proba mladog Burmaza na mestu centarfora, umesto sporog i jalovog “kapitalca” Boaćija, kojega je Šapić stavio u mali džep! Ne mogu da shvatim Stankovića koji se onako ponizno izvinjavao Benu i Boaćiju prilikom njihovih izmena! Njih treba poslati u Grafičar ili na tribine!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter