0
Evropske lige

KAO BUDUĆA ZVEZDA STIGAO U LIVERPUL: Danas se preselio u Litvaniju!

Objavljeno: 15.02.20 u 13:15

Francuski napadač pre 12 godina nije mogao da sanja gde će zaigrati sa 30 godina, da li može u Litvaniji da oživi karijeru.

Kao 18-godišnjak David Ngog igrao je u Pari Sen Žermenu za koji je na 24 utakmice postigao tri gola. Za miion i po evra kao igrač budućnosti prešao je u Liverpul. Na ‘Enfildu’ je odigrao 94 utakmice i postigao je 19 golova uz šest asistencija. Ipak, izgubio je mesto u timu i usledila je za 4,5 miliona evra selidba u Bolton. Tamo je odigrao 91 utakmicu i postigao je 12 golova.

Ali, tada počinje teška borba napadača sa depresijom i sunovrat karijere. Prešao je u Svonsi gde se nije naigrao fudbala, a onda lutanje u Ros Kauntiju, Panionisu, Remsu i Honvedu gde se probudio i na 41 utakmici je postigao 15 golova.

Od danas David Ngog nosiće dres litvanskog Žalgirisa. Nema sumnje da će biti prva zvezda, pošto su ga tamošnji mediji već krunisali za najzvučnije ime koje je ikada igralo na tamošnjim terenima.

David Ngog je bio član svih mlađih selekcija reprezentacije Francuske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter