1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

JEDNO ‘IZNENAĐENJE’ DEJANA STANKOVIĆA: Babić nije štoperski tadem sa Degenekom, evo ko je u timu (SASTAVI)

Objavljeno: 15.02.20 u 13:50

Od 14.30 na Banovom Brdu se igra derbi 21. kola Superlige Srbije, a snage će odmeriti četvrtoplasirani Čukarički i lider Crvena zvezda.

Kao što je obećao Dejan Stanković je na teren poslao tri mlada igrača. Pored očekivanih Njegoša Petrovića i Željka Gavrića, kako je HotSport danas najavio u timu je kao plejmejker Veljko Nikolić. Ipak, Dejan Stanković je pripremio jedno iznenađenje. Naime, tokom celih priprema Crvena zvezda je igrala sa štoperskim tademom Miloš Degenek-Srđan Babić i činilo se da je levonogom Banjalučaninu mesto u timu zagarantovano, ali…

Danas se u timu crveno-belih našao jesenas standardni Nemanja Milunović. Informacija o povredi Srđana Babića nema, on je na klupi za rezervne igrače. To je veliko iznenađenje. Po bokovima Crvene zvezde delovaće El Fardu Ben i Željko Gavrić, dok je najistureniji Ričmond Boaći.

Sa druge strane Aleksadnar Veselinović je izveo veoma ofanzivnu formaciju, koja će brizinom i mladošću pokušati da odgovori crveno-belima. Po bokovima Zvezdu će napadati mladi i brzonogi Milutin Vidosavljević i Veljko Birmančević, dok će najbliži Milanu Borjanu biti Slobodan Tedić. Zanimljivo je to da je na klupi ostao odlični napadač Ibrahima N’Daje, dok na klupi nema najvećeg pojačanja iz Vojvodine Visenta Ezea.

ČUKARIČKI: Petrović – Ćirković, Šapić, Puškarić, Veličković – Docić, Kovač, Kajević, Birmančević, Vidosavljević – Tedić.
CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić – Petrović, Jovančić, Nikolić, Ben, Gavrić – Boaći.

0
0

1 Komentara

  1. Dejane, bio si zaista dobar fudbaler ali prema ovim vratolomijama koje praviš u ekipi, mislim da ot tebe kao trenera neće biti ništa! Centar za motorička istraživanja i analitiku sporta, ti je dva dana pre početka priprema izradio analize o motoričkim sposobnostima igrača, a ti baš te najsporije igrače, prema rečenoj analizi, stavljaš u tim! Interesantno je da su isti spori igrači u prvom planu bili i kod Milojevića! Sada se postavlja pitanje da li i ti i Milojević imate iste poglede na fudbal, ili možda i tebi i Milojeviću neko drugi sastavlja tim a i Milojević i ti služite samo kao dekor, odnosno ikebana!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter