1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DEBI DEJANA STANKOVIĆA: Bez straha, hrabro, sa tri mlada igrača na ‘brđane’ (SASTAV)

Objavljeno: 15.02.20 u 09:10

Očekuje se da mladi stručnjak u startnoj postavi ima i tri mlada igrača, evo o kome je reč.

Kreće drugi deo sezone, a sledi i zvaničan debi Dejana Stankovića na klupi Crvene zvezde, koji želi pobedom nad Čukaričkim na Banovom brdu od 14.30 da otvori trenersku misiju. Nema dileme da je mladi stručnjak na ispitu, kao i njegova ekipa koju je birao prema svojim standardima sa planom da mlađe snage budu prolećno „osveženje“.

Vagao je Dejan Stanković i odlučio se za devet startera, a kako saznaje HotSport prelomio je da od starta budu u ekipi Veljko Nikolić i Željko Gavrić. Ovi momci imaju potencijal i izgleda početnu prednost u odnosu na Mirka Ivanića i Matea Garsiju.

Ekipu će u ‘komšiluku’ predvoditi kao kapiten Milan Borjan sa ‘saradnicima’ u odbrani Markom Gibeljićem, Milošem Degenekom i Milanom Rodićem koji su imali ove uloge i jesenas, dok je Srđan Babić dobio poverenje pre Nemanje Milunovića. Na sredini su Njegoš Petrović i „probuđeni“ Dušan Jovančić, a na bokovima El Fardu Ben i Željko Gavrić, koji se kalio u Grafičaru. Na potezu je lucidnost Veljka Nikolića i napred je Ričmond Boaći.

Golgeter je spremena da nastavi niz na terenu crno-belih. Novi trener je tu sa zahtevom da se sruši gradski rival, tu nema dileme. Kako je sam rekao kada je došao, u proleće se ulazi sa ‘nulom’ u glavama, a ne 11 bodova prednosti.

Projektovani sastav: Borjan, Gobeljić, Degenek, Babić, Rodić – Petrović, Jovančić, Ben, Gavrić, Nikolić, Boaći.

0
0

1 Komentara

  1. Ovaj projektovani sastav ništa ne vredi! Ako Zvezda istrči u ovom sastavu protiv Čukaričkog, nisam siguran da ćemo ih pobediti, jer u ekipi su 4-5 igrača iz ere Milojevića, koji su svojim igrama u Evropi dokazali da su zbog motoričkih ili tehničkih sposobnosti, nedorasli za ozbiljan fudbal! To su Gobeljić, Jovančić, Ben i Boaći! Ne možemo deliti fudbal u Srbiji od Evrope, jer mi smo evropska zemlja i treba da igramo evropski! Umesto Gobeljića treba da igra Degenek a na centarhalfu da bude Pankov. Umesto izuzetno sporog Jovančića treba da igra Vulić. Umesto trećerazrednih afričkih “kapitalaca” Bena i Boaćija, koji nigde ne mogu nači angažman, treba da igraju Vukanović i mladi Burmaz ili Pavkov! Vreme će pokazati da sam u pravu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter