0
Domaći fudbal

SLAVOLJUB ĐORĐEVIĆ: Ponosan sam na ove momke, najmlađi smo u LŠ! Verujte u Zvezdu i ovu upravu!

Objavljeno: 14.02.20 u 22:12

Trener omladinaca Crvene zvezde Slavoljub Đorđević poručio je da je ponosan na svoje momke koji su izborili plasman u osminu finala Lige šampiona.

Nekadašnji štoper crveno-belih pohvalio je momke na sjajnom rezultatu i podsetio je javnost da je njegov tim najmlađi u Ligi šampiona.

– Pre svega čestitam mojim igračima ovo je njihov uspeh. Tri nedelje ima do meča sa Dancima rano je o rivalu. Momci su najmlađa ekipa u Ligi šampiona i ovo je već sada ogroman uspeh. Ulazimo bez opterećenja da učimo i borimo se – istakao je za ‘Tanjug’, trener omladinaca Crvene zvezde, Slavoljub Đorđević.

Strateg mladog tima crveno-belih je poručio navijačima da veruju u Crvenu zvezdu i njenu upravu koja radi odličan posao.

– Imamo veliku podršku uprave kluba. Crvena zvezda je uvek mislila na svoju decu. Ali znali smo, ako hoćete rezultat morate da se oslonite na iskusnije igrače. Tako se klub organizovao letos, a to je bilo dobro za omladince jer smo znali da samo takvim uspehom prvog tima i mi možemo u Ligu šampiona. Sva pojačanja koja su došla letos u prvi tim su doprinela i da ova Zvezdina deca pokažu kvalitet na evropskoj sceni i pobeđuju. Pošto je Zvezda ostvarila uspeh jesenas i to je prošlo ona se opet oslonila na mlade igrače u prvom timu. To je ciklus u Zvezdi i publika treba to da razume. Mi verujemo i u ovu generaciju da će doći i vreme za nju, ali ponavljam Zvezda nikada nije zanemarila svoju decu – zaključio je Đorđević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter