0
Domaći fudbal

OVOG PUTA IGRAĆE SE U BEOGRADU: Zvezdini omladinci dobili rivala u osmini finala Lige šampiona!

Objavljeno: 14.02.20 u 13:19

Put do četvrtfinala tražiće se u Beogradu.

Omladinci Crvene zvezde u osmini finala Lige šampiona za mlade igraće početkom marta protiv danskog Midtjilanda u Beogradu.

Imala je Crvena zvezda 14 mogućih rivala pre početka žreba u Nionu i u osmini finala zbog propozicija jedino nije mogla da igra protiv Bajerna sa kojim je bila u istoj grupi Lige šampiona.

Kako je žreb tekao tako se i broj mogućih rivala skraćivao pa je na kraju odlučeno da će Zvezdini biseri u osmini finala odmeriti snage sa Midtjilandom u Beogradu.

Omladinci Crvene zvezde nastavljaju da beleže sjajne partije u evropskim okvirima. Nakon što su u prvoj fazi najelitnijeg juniorskog takmičenja prošli grupu u kojoj su još bili Bajern, Totenhem i Olimpijakos, usledio je meč sa Šerifom. Izabranici Slavoljuba Đorđevića su trijumfovali posle boljeg izvođenja jedanaesteraca (4:2), iako je tokom 90 minuta bilo 0:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter