1
Domaći fudbal

FOTO; Screenshot

KOSANOVIĆ O LALATOVIĆU: Bio mi je kao dete, dok se nije naduvao i prolupao!

Objavljeno: 14.02.20 u 13:44

Vrlo zanimljivu konferenciju za medije održao je trener Radničkog iz Niša, Milorad Kosanović.

Kosanović je najavio prolećni deo Superlige Srbije tako što je pričao o gostovanju u Subotici, ali i o Nenadu Lalatoviću i sukobu sa Milanom Milanovićem na pripremama u Beleku.

Tako je najupečatljivije reči izneo o sadašnjem treneru Vojvodine, Lalatoviću, koga je opisao sledećim rečima:

– Ja sam sa svim trenerima dobar, pa čak i sa Lalom. Bio mi je kao dete dok se nije naduvao – rekao je Kosanović i nadovezao se:

– Mislim, fizički, ovako. Tad je malo prolupao, ali dobro – izjavio je 69-godišnji šef stručnog štaba Radničkog.

Potom se dotakao sukoba sa kolegom Milanovićem, trenerom Irtiša, sa kojim je imao burnu raspravu tokom prijateljske utakmice u Turskoj.

– Tuku nas 90 minuta. Tuku, udaraju i ja im kažem ‘alo, prestanite više’. Znamo da na tim pripremnim utakmicama ima svega kada igrate sa klubovima iz bivših sovjetskih republika… Bio sam se uplašio da se ne desi nešto gore. Taj mali je uklizao Mihajloviću, a onda ga je na zemlji počeo udarati nogom. A, on ne zna koga udara nogom, a ja pošto znam… Mislio sam da će ga prepoloviti, kakav je. Zato sam mu rekao. On je krenuo kao besan pas, a ja sam samo okrenuo leđa. Nemam ja zbog čega sa njim da se svađam – objasnio je trener Radničkog.

Zatim je završio:

– Čudi me… Da li se tako ponašaju i kada odu? Da li se dodvoravaju i tamo? Tu su klubovi i igrači kod kojih su sve loše navike, koje imate u našem fudbalskom prevstvu, donešene iz tih zemalja. Krađa, vika, laganje, udaranje, foliranje… To je strašno, ne može da se gleda. Pa, nije Savo Milošević dva puta prekidao utakmicu tek tako. To je, jednostvano, užas jedan – rekao je Milorad Kosanović.

0
0

1 Komentara

  1. Pitam se da li ce savez imati hrabrosti da ga kazni za njegov izliv kulture u Turskoj.Nadam se ali ne verujem,jer oni u savezu su kao i on iz iste skole,ista familija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter