1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KONAČNA ODLUKA: Tomane na terenu samo ako Boaći i Pavkov ne budu spremni!

Objavljeno: 13.02.20 u 09:55

Klub više ne računa na još jednog tragičara iz Atine, malo je vremena za prodaju ili pozajmicu.

Dve faze priprema, plus sedam dana u Beogradu bilo je dovoljno vreme da Dejan Stanković odabere adute za drugi deo sezone, a sve je počelo da se kristališe na Kipru. Tako je novi trener šampiona Srbije prelomio da će napad predviditi Ričmond Boaći kao prva opcija i da je uz njega „izabran“ Milan Pavkov kao druga opcija. Portugalac Tomane nije u planovima trenera, a samo u slučaju da dvojac nije u kombinaciji može da dobije priliku, mada je moguća opcija da tada centralnog napadača igra Aleksa Vukanović.

Klub je pokušao da pronađe rešenje, ali Tomane prema nekim najavama nije želeo u Heken i sada se pokušava pronalaženje angažmana u Kinu, mada je tamo do daljeg fudbal u drugom planu zboig epidemije koronavirusa. Postoji i neka opcija iz Japana u vidu pozajmice, a ako se slože kockice rastanak je moguć do kraja meseca.

Tomane je u dresu Crvene zvezde odigrao 18 utakmica i postigao je pet golova uz tri asistencije. U odlučujućem meču Lige šampiona u Pireju promašio je penal, koji je kasnije crveno-bele koštao plasmana u Ligu Evrope.

Prošlog leta Crvena zvezda je kao pojačanja iz inostranstva dovela Matea Garsiju, Hosea Kanjasa, Tomanea, Žandera i Radživa Van la Paru, a na proleće će u timu ostati samo Argentinac.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

1 Komentara

  1. Prodaja Tomanea je jedina ispravna varijanta. Jednostavno, nije se dokazao a dobro se sećamo kada je na promociji, na konferenciji za novinare najuspešniji trener Zvezde u 21. veku Milojević, izjavio kako već dve godine čeka Tomanea da ga dovede i da je on pravo rešenje za Evropu! Bravo za doktora Milojevića tog pedantnog stručnjaka i velemajstora kvalifikacija! Nije čudo što se za Milojevića otimaju velikani saudiarabijskog fudbala!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter