0
Evropske lige

GVARDIOLA JE VEĆ SPREMAN ZA OTKAZ: Ok, hvala Vam, bilo mi je zadovoljstvo!

Objavljeno: 13.02.20 u 19:10

Španski stručnjak već razmišlja šta će odgovoriti upravi Mančester sitija u slučaju da mu se zahvale na saradnji na kraju sezone.

Pep Gvardiola kao da se već oprašta od ‘građana’ i miri sa otkazom već posle osmine finala Lige šampiona.

Jer, Španac ove sezone je ostao predaleko iza Jirgen Klopa i Liverpula u Premijer ligi, te bi jedini ‘spas’ mogao da mu bude u Ligi šampiona.

A tamo se Mančester siti sastaje sa Real Madridom. Tradicija ‘muči’ sve na Etihadu, jer Gvardiola nijednom nije prošao dalje od četvrtfinala elitnog takmičenja.

– Zato je teško pobediti. Za 100 i više godina istorije Sitija, nije tačno da je sve vreme bilo neuspeha. Prihvatam situaciju. Želim da osvojim Ligu šampiona i biće uživanje igrati sa Realom – rekao je Gvardiola, a potom konkretno odgovorio šta će biti u slučaju novog neuspeha u Evropi.

– Ukoliko ispadnemo od Reala čelnici kluba će da dođu i kažu: ‘nije dobro, hteli smo trofej, moramo da te otpustimo’ – priznao je Gvardiola, koji već sada zna kakav će odgovor dati u tom slučaju:

– Ok, hvala Vam. Bilo je zadovoljstvo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter