0
Domaći fudbal

MATEJA KEŽMAN: Nije samo Real, ali Sergeju je lepo u Rimu!

Objavljeno: 12.02.20 u 18:10

Ponovo se Sergej Milinković-Savić vezuje za Real Madrid, a o mogućem transferu govorio je njegov menadžer Mateja Kežman.

Legendarni napadač Partizana je za ‘Informer’ rekao da postoji mnogo ponuda za ‘SMS’-a, ali da je on zadovoljan u Laciju gde igra istorijsku sezonu tog kluba.

– Postoji interesovanje svih velikih klubova za Sergeja i to traje već nekoliko godina. Ipak, Lacio je za njega do sada bio prava sredina i odluka da se ne žuri i ne ide po svaki cenu pokazala se kao odlična, jer ove godine igraju istorijsku sezonu. Kad se završi, biće vremena za razgovore, a onda ćemo doneti najbolju odluku u interesu i Sergeja i Lacija – istakao je Mateja Kažman za ‘Informer’.

On je istakao da je sa prvim čovekom Lacija Klaudijom Lotitom pričao o budućnosti srpskog reprezentativca.

– Bilo je nekih razgovora sa predsednikom Lotitom oko Sergejeve budućnosti, ali sad zaista nije momenat za takve priče. Fokus je na preostalim utakmicama u Seriji A, jer klub ima istorijsku šansu da osvoji „Skudeto“. Sa petom sezonom u Laciju, Milinković Savić zatvara jedan ciklus i dolazi vreme za razmišljanje o drugim opcijama – zaključio je Kežman.

Nema sumnje da će Sergej Milinković-Savić ponovo biti glavna tema letnjeg prelaznog roka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter