0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

JUNAK POBEDE CRVENO-BELIH: Dogovor je bio da prvi penal idem u desno!

Objavljeno: 12.02.20 u 22:15

Omladinci Crvene zvezde su u osmini finala Lige šampiona za mlade, a junak meča u Tiraspolju, čuvar mreže rođen 2002. Andrija Katić koji je jedan penal zaustavio, a pri drugom nadmudrio fudbalera Šerifa ističe da je ovo timska pobeda.

– Bila je teška utakmica. Šerif je stvarno dobar protivnik, ali ovo je timska pobeda. Dominirali smo u posedu i prilika, što govori i statistika. Čestitam mojim saigračima na pobedi jer smo je potpuno zaslužili. Nećemo se ovde zaustaviti, u narednim rundama nas čekaju najbolje evropske ekipe, tako da će to biti veliko iskustvo za nas. Pobedu bih posvetio Lukiću i Milikiću koji nisu bili sa nama, ali sam srećan što će u narednim rundama biti tu.

Katić je otkrio i dogovor koji je pre penal serije imao sa trenerom golmana- Draganom Babićem.

– Dogovorili smo se da prva tri penala idem u desno, a da naredna tri udarca idem u levu stranu. Odbranio sam prvi penal, tako da je dogovor bio odličan – uz osmeh završava Katić.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter