0
Evropske lige

DINAMO DOVEO ‘NOVOG OLMA’: ‘Maznuo’ ga ispred nosa ambicioznom Dejvidu Bekamu!

Objavljeno: 12.02.20 u 16:20

Dinamo iz Zagreba je na našim prostorima sinonim za dobro poslovanje, kako pri kupovini, tako i pri prodaji igrača.

Šampion Hrvatske je ove zime prodao svog najboljeg igrača Danija Olma u Lajpcig za 20 miliona evra, ali bi ta cifra mogla ozbiljno da naraste kroz bonuse. Osladio se ovaj posao ‘modrima’ te su zarađeni novac rešili da potroše tako što će dovesti novog talenta kog bi kasnije mogli da prodaju za ogromane pare.

Izbor je pao na Argentinca Matijasa Godoja. Reč je o momku koji je sa selekcijom Argentine osvojio prvenstvo Južne Amerike za igrače do 17 godina. Napadač ima 18 godina i do sada je nastupao za Atletiko Rafaelu. U Zagreb stiže kao pozajmljeni igrač za 300 hiljada evra, a na kraju bi Dinamo mogao da ga otkupi za 1,5 miliona evra.

– Izuzetno sam srećan zbog dolaska u Dinamo. Od samog početka kada se pojavila priča o opciji dolaska u Zagreb, navijao sam da se to i završi na taj način. O Dinamu sam se puno informisao, znam da je svetski rekorder po broju igrača koji su igrali finale Mundijala s fantastičnim pristupom mladim igračima na njihovu putu u seniorski fudbal – istakao je Godoj.

Zanimljivo je to da je Matijasa Godoja želeo Dejvid Bekam u Interu iz Majamija, ali je Dinamo bio konkretniji i brži. Naravno, presudila je i želja mladog Argentinca da se dokazuje u Evropi, a ne u SAD.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter