0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

‘REDSI STREPE’: Ukoliko se ispuni jedan uslov Klop može bez problema da napusti Liverpul!

Objavljeno: 11.02.20 u 16:16

Kaada je u oktobru 2015. godine preuzeo Liverpul i zamenio Brendana Rodžersa Klop je potpisao ugovor na tri godine, za tada poprilično nisku platu u odnosu na konkurente, zarađivao je 4,75 miliona evra po sezoni.

Klop je vodio ‘redse’ na 247 utakmica sa skorom 153 pobeda 55 nerešenih i samo 39 izgubljenih utakmica. Osvojio je i titulu prvaka Evrope pobedom nad Totenhemom u finalu LŠ. Ekipa je ove sezone izgubila samo dva boda i suvereno vlada Premijer ligom.

VLASNIK AKRINGTONA GRMI: Klop je sramota! Pokušava da ubije englesku tradiciju!

Po novom ugovoru harizmatični Nemac zarađuje znatno više 8,25 miliona evra – To je ipak znatno manje od Pepa Gvardiole koji zarađuje 23 miliona evra. ‘The Independent’ i ‘Miror’ objavili su da u Klopovom ugovoru postoji Klauzula na koju je predsednik ‘FSG’ Tom Verner morao da pristane.

DA LI JE NEKO IZNENAĐEN: Klop produžio ugovor sa Liverpulom

Ukolilko bi Klop do 2024. godine dobio ponudu nekog kkluba iz Bundeslige ili Nemačke fudbalske federeacije Liverpul bi bio prinuđen da pronađe novog trenera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter