0
Evropske lige

FOTO: fcbarcelona.com

NAJVEĆA GREŠKA BARSELONE: Moglo je da bude sve drugačije, Ronaldo je želeo da ostane u Barsi…

Objavljeno: 11.02.20 u 19:49

Nazario da Lima Ronaldo, poznat kao pravi ili brazilski Ronaldo, otvorio je dušu i otkrio zašto je napustio Barselonu.

Ronaldo je u sezoni 1996/97, posle dolaska iz PSV-a, na 37 utakmica za Barselonu postigao 34 gola. Međutim, to je bila njegova jedina sezona na ‘Nou Kampu’.

Ronaldo Luis Nazario de Lima svojevremeno je imao mogućnost da mu karijera krene u skroz suprotnom pravcu od ovog u kome je išla. Ipak, sudbina je rekla svoje.

PRITISAK NAVIJAČA: Hoće li Stiven Džerard opet obući dres Liverpula i konačno postati šampion, šta kažu čelnici kluba?

Jedan od najboljih napadača svih vremena je u sezoni 1996/97, nakon dolaska iz holandskog PSV-a nosio dres Barselone gde je na 37 utakmica postigao 34 pogotka. Nakon čega je trebalo da produži ugovor sa Kataloncima, a oni su u poslednjem trenutku odustali od ugovora, a ostalo je sve istorija.

Po završetku sezone potpisao sam novi ugovor sa Barselonom i otišao na okupljanje reprezentacije. Pet dana kasnije pozvali su me iz kluba i rekli da ipak ne mogu da prihvate takve uslove ugovora. Ja sam želeo da ostanem, ali oni nisu bili svesni koliko vredim, pa sam morao da odem – rekao je Ronaldo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Najbolji komentar pobedjuje! 🤔🤪

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Put ga je potom odveo u Inter, odakle je prešao u madridski Real. U čijem dresu je postao ikona kluba. Nastupao je u Madridu pet godina, a potom se preselio u Milan, karijeru je završio u Korintijansu.

FOTO: fcbarcelona.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter