0
Domaći fudbal

RADNO NA BANOVOM BRDU: Serija potpisa u Čukaričkom za mirnu budućnost…

Objavljeno: 10.02.20 u 14:02

Čukarički je vratio svoje dete iz IMT-a, vezista Luka Zorić potpisao je ugovor sa belo-crnima do januara 2024. godine.

Momak koji je ponikao na Banovom brdu, tokom priprema na Kipru zadobio je poverenje stručnog štaba, a po povratku sa priprema potpisao je ugovor sa klubom.

U međuvremenu, produžene su pozajmice trojici igrača koji su tokom jeseni sa velikim uspehom nastupali za lidera Srpske lige ‘Beograd’, pa će za IMT i na proleže igrati Nikola Terzić, Andrija Fratrović i Marko Rakonjac. Njima se pridružio i treći golman prvog tima, Novak Mićović. Takođe, Slobodan Rubežić će se vratiti na pozajmicu u Novi Pazar, člana Prve lige Srbije.

U ovom rangu takmičenja nastupaće još dvojica igrača Čukaričkog, Marko Šarić i Bojica Nikčević pozajmljeni su Radničkom iz Pirota. Po povratku sa Kipra realizovana je još jedna pozajmica, Kosta Aleksić je ustupljen kruševačkom Napretku do kraja sezone. Sa Viktorom Lukićem ugovor je sporazumno raskinut.

Takođe, u ponedeljak ugovori su produženi sa dvojicom iskusnih igrača, desni bek Nikola Ćirković i štoper Miloš Ostojić ostaće na Banovom brdu najmanje do juna 2021. godine. Ćirković je za Čukarički odigrao 21 meč, a Ostojić 12 mečeva. Podsetimo, Čukarički je ranije angažovao još dvojicu novajlija, iz belgijskog Mehelena stigao je Milan Savić, dok je iz Vojvodine došao Vinsent Eze.

FOTO: FK Čukarički

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter